keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Taas sairastuvalla

Eilen alkoi taas tyttö valittamaan kurkkukipua, ihoa kutittaa, ja tänään iltapäivällä jo täysillä flussan kourissa, kuumettakin alkaa nostamaan. Siskon porukka sairasti sitä parvorokkoa. Toivottavasti sitä ei ole täällä meillä päin. Tänä talvena on ainakin meidän perheessä ollut vähän väliä sairastamista. On ollut oksennustautia, kuumetta, yskää, nuhaa jne. Vitsailimmekin entisten työkavereiden kanssa, että kun perheen äiti nyt jää töistä pois, ei ne hoidettavat lopu, päin vastoin lisääntyy.
Olen koulutukseltani lähihoitaja. Nykyiseen työhön on pitänyt opetella muilta oppimalla ja käytännön työllä. Mies on koulutukseltaan viljelijä. Minulle jos tulee eläinten kanssa joku tenkkapoo, niin minä otan ihan kirjan käteeni ja luen kirjasta neuvoa ja jos sieltä ei löydy vastausta niin otan yhteyttä anoppiin. Nyt pittää lähteä antamaan vaatteet pojille kun tulivat saunasta. Huomiseen!

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

No höh! Eipä kiva homma, että taas sairastatte. Joko se Tytön sairastelu on paljastunut parvoksi? Toivottavasti ei. Miten remppa? Vieläkö on karmeita sieniviljelmiä löytynyt vai rajoittuiko se siihen keittiö, wc linjalle? Täällä on pietty peukkuja että kosteutta ei enempää löytyisi. Minä oon repinyt tapettia, joka osaa olla liian tiukassa liottamisista huolimatta. Halpa on näköjään joskus hyvääkin, ei lähde kulumallakaan, heh. Ai niin, tulisittako tän kuun vika viikonloppuna tänne, jos kakkuva tekisin ja ruuan laittasin?

Mimmu kirjoitti...

Kyllä sitä kosteutta löytyi lisää, nyt vessan lattia oli aivan märkä. Seuraavaksi tarkistetaan keittiön tiskipöydän alustat. Huomenna aloitetaan uusien vesiputkien laitto keittiöön, vessaan ja suihkuun. Ei taideta nyt päästä tulemaan. 1.4 kysillä pojan käyttö ja muu vapaa- aika menee tähän huushollin tekoon. Ois kyllä ollut kiva käydä.