sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Ihan tavallinen sunnuntai

Tänään oli sellainen ihan tavallinen sunnuntai, ainakin meidän perheelle. Anoppi ja Appiukko tulivat käymään. Lapset lähtivät mummon kanssa potkuriajelulle, meinasivat että lumet kohta sulaa... lunta on kuitenkin vielä puolisen metriä.
Isäni, joka meillä on remonttimiehenä jatkoi urakkaa ja minä itse raahasin remontin tieltä astioita pahvilaatikoissa ulkosaunaan, kun alkaa tuo tilan ahtaus vaivata. Miten ihmeessä on voinutkin niin paljon kertyä astioita, sekä (myönnän) turhanpäiväistä roinaa kaappeihin. Lupasinkin itselleni katsoa kaikki roina läpi, mikä säilytetään edelleen ja mikä joutaa pois. Nyt saan keittiöön muutamia avolokeroita joihin saan laittaa kauniita esineitä, joillakin niistä ikää jo 60-70 vuotta. Ja löysin minä tänään myös vanhat keritsimet ja todella vanhan maan ph- mittaus rasian, jossa oli kaikki pienoislaboratorio tarvikkeet, ne minä ainakin meinasin säilyttää tallessa. Ties mitä vielä löytyy kun remppa etenee.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Oh hoh, mistäs sinä ne maanäytteiden analysointitarvikkeet löysit? Täällä on kohta ihan oikeasti vähän lunta. Nytkin aste plussalla ja vesi valuu ränneistä. Paikoin jo nurmi pilkistää. Tänään on suoritettava hiukan inhampi homma, nimittäin keräiltävä noita Ronin kakkasia pihalta... Niin armelias lumikerros ne kerran peitti ja niin armoton aurinko ne esille heitti. Heh eikös ollut runollista? Mukavaa maanantaita ja remppaedistystä!

Mimmu kirjoitti...

Ne löytyi keittiön kaapista. Meillä kun ei tähän asti niitä kaappeja paljon siivoiltu. Kyllä se remppa varmaan ensi vuonna jo ohitse on, niin kuin meidän Joona sanoi.